Gortina 44c, 2366 Muta

D.Š. SI38013185

Matična št: 8649413000

KONTAKT

KONTAKTNI OBRAZEC

  Zadovoljne stranke so povedale

  SPLOŠNO
  Lana

  Psička Lu je prišla k meni z zlomljeno tačko, za njo sta dve operaciji. Sedaj je ok, le šepanje je posledica operacij. Opažam razliko v zmanjšanem šepanju, odkar jemlje brikete Canibis, česar nisem opazila pri nobenih drugih briketih ali dodatkih. Še bonus, tudi po okusu jih ima najraje – sklepam po hitrosti pohrustane hrane.

  SPLOŠNO
  Metka

  Kar nekaj izdelkov sem že naročila v spletni trgovini nabavizdravo.si, vedno znova me prepriča kvaliteta in učinkovitost, saj so zadeve res top. Izdelki so povsem naravni, dostava ekspresna, komunikacija do kupca pa prijazna in vedno dostopna. Priporočam vsem, ki imajo radi naravno in hkrati okusno in zdravo.

  HRANA ZA PSE CANIBIS
  Maja

  Nas kuža ima kronično vnetje črevesja in veliko težav s prebavo. Poleg vsega kar smo že preizkusili, mu najbolj ustreza hrana CANIBIS, zaradi naravnih sestavin je zelo lahko prebavljiva, opažamo pa tudi, da mu pomaga pri alergijah. Najboljše pa je to, da je hrana zelo okusna in jo kuža z veseljem poje.

  VZGLAVNIK IZ AJDE
  Tadej, Maribor

  Ko sem naročil vzglavnik iz ajde sem sprva bil skeptičen, saj imam že kar nekaj časa težave s spanjem. Ampak odkar spim na tem vzglavniku, se zbujam spočit in poln energije, prav tako je super tudi za kakšen popoldanski počitek. Res kvalitetno in povsem naravno.

  Prijavite se na naše e-novice!

  Prijava na e-novičke vam omogoča ogromno ugodnosti, ob katerih Vam bo zasijalo zdravje in tudi denarnica vam bo hvaležna! Pošiljamo informacije posebnih tedenskih in mesečnih ugodnosti, do možnosti brezplačne dostave.

  Brezplačna dostava nad 19,99€!

  Vsa naročila še isti dan spakiramo in pošljemo

  Varen nakup
  preko spleta

  Nudimo različne možnosti plačila s preverjenimi oblikami transakcije.

  0
   0
   Vaša košarica
   Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Preračunaj poštnino
    Uporabi kupon
    Available Coupons
    dobrodošli 10 Get 10% off
    hvala10 Get 10% off
    novastran10 Get 10% off
    Unavailable Coupons
    avgustcbd10 Get 10% off
    black20 Get 20% off
    zame15 Get 15% off